Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

Ολοκλήρωση της καλωδίωσης του δικτύου

    Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ενημερώσουμε τους γονείς του σχολείου μας, ότι ολοκληρώθηκαν οι εργασίες δομημένης καλωδίωσης του δικτύου υπολογιστών. Από τις 28.1.14 όλες οι τάξεις και οι αίθουσες έχουν καλωδιακή σύνδεση με το διαδίκτυο, πράγμα που εξασφαλίζει μεγαλύτερη ταχύτητα και αξιοπιστία, μηδενίζοντας την ακτινοβολία που δέχονται τα παιδιά και οι δάσκαλοι.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε:
α) τους γονείς: Γιώργο και Στέλιο γιατί έφεραν τα απαραίτητα εργαλεία - χωρίς αυτά δεν θα μπορούσε να γίνει τίποτα - και τους Πάνο και Γιώργο που συμπλήρωναν την ομάδα, η οποία ανέλαβε το σύνολο της εργασίας που απαιτούσε η καλωδίωση όλων των αιθουσών,
β) τον διευθυντή του σχολείου κο Τσιολακίδη, που φρόντισε για τη χρηματοδότηση της αγοράς του υλικού από τη σχολική επιτροπή και αφιέρωσε πολλές ώρες, καθώς και τους καθηγητές πληροφορικής της ΠΛΗ.ΝΕ.Τ., που ενέκριναν τα σχέδια και συνέβαλαν στην υλοποίηση του σχεδίου.

Το ΔΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπ' όψιν σας τα ακόλουθα:
•Δεν επιτρέπονται τα «greeklish» (ελληνικά με λατινικούς χαρακτήρες) και η γραφή με κεφαλαία (Caps) .
•Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
•Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
•H διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
Προσοχή: Η σελίδα λειτουργεί σε εθελοντική βάση. Τα σχόλια μπορεί να δημοσιεύονται με καθυστέρηση.